Livrare cu verificare colet

Produsele sunt bine ambalate,cu protectie antisoc.

Oferim Garantie 24 luni !

Fiecare produs vine insotit de factura fiscala si certificat de garantie.

Retur in 14 zile

In caz de nemultumire,se accepta retur in 14 zile calendaristice.

Amplificator de semnal GPS universal (compatibil cu orice navigatie,telefon,tableta,etc),cu doua antene,receptie si emisie

Reducere
34%
Amplificator de semnal GPS universal (compatibil cu orice navigatie,telefon,tableta,etc),cu doua antene,receptie si emisie
Amplificator de semnal GPS universal (compatibil cu orice navigatie,telefon,tableta,etc),cu doua antene,receptie si emisie Amplificator de semnal GPS universal (compatibil cu orice navigatie,telefon,tableta,etc),cu doua antene,receptie si emisie Amplificator de semnal GPS universal (compatibil cu orice navigatie,telefon,tableta,etc),cu doua antene,receptie si emisie Amplificator de semnal GPS universal (compatibil cu orice navigatie,telefon,tableta,etc),cu doua antene,receptie si emisie

Hover over an image to enlarge

Pret vechi: 150  Lei
99  Lei
(TVA inclus ) Reducere : 51  Lei

In stoc .

Puncte premiu: 10 puncte
+Comenzi telefonice:

Tel:0774535492

Luni-Vineri (orele 9.00-18.30)

Sambata (orele 10.00-16.00)

Comenzi online:24/7IMPORTANT: Amplificatorul NU necesita conectare la aparatul GPS,telefon,tableta(se conecteaza doar la o sursa de alimentare 12/24v).Amplifica semnalul GPS in vehicul,este de preferat ca antena de interior sa fie pozitionata cat mai aproape de aparat.


Amplificatorul de semnal GPS este compus din 2 antene,una pentru receptie si alta pentru transmiterea semnalului GPS catre navigatie,telefon,tableta etc.Rezultatul, semnalul GPS in cabina va fi amplificat pana la 30dB !

Va ajuta foarte mult atunci cand conditiile de captare a semnalului GPS de catre navigatie nu sunt cele mai bune,ex:In orase cladirile inalte pot bloca semnalul GPS.Autovehiculele care au parbriz ionizat/cu insertii metalice. La fel relieful neregulat,muntii inalti pot bloca semnalul sau un plafon foarte gros de nori pot ecrana semnalul GPS transmis de la sateliti.

Alimentarea se face prin cablu usb la priza de 12V


Semnalul GPS

Fiecare satelit transmite constant semnale de navigație cu o viteză de 50 biți/sec pe frecvențe din spectrul electromagnetic. Semnalele vor trece prin sticlă, plastic, însă nu vor trece de majoritatea obiectelor solide (clădiri, munți, etc)


Semnalul GPS oferă coordonate precise în conformitate cu ceasul atomic al satelitului, precum și statusul în care se află satelitul. Fiecare transmisie are o durată de 30 de secunde și conține 1500 biți de informații codate. Această cantitate de date este codificată cu o secvență PRM (partial-response modulation) care diferă de la un satelit la altul. Receptorii GPS recunosc codurile PRM ale fiecărui satelit și decodează semnalul.


Sateliții din sistemul GPS transmit două semnale purtătoare: frecvența L1 (1575,45 MHz), conține mesajul de navigație și semnalele de cod SPS (Serviciul de poziționare standard), frecvența L2 (1227,60 MHz), folosită pentru măsurarea întârzierii provocată de ionosferă. [10]


Un semnal GPS conține trei tipuri de informație:


cod pseudoaleator, este un simplu cod I.D., ce identifică satelitul care a transmis informația.

date efemeride, sunt transmise în mod constant de către fiecare satelit, și conțin informații importante despre starea satelitului, data și ora curentă; această parte a semnalului este esențială pentru determinarea poziției curente.

date almanah, ce comunică receptorului GPS unde anume ar trebui să se găsească fiecare satelit la un anumit moment al zilei; fiecare satelit transmite date almanah conținând informații orbitale pentru acel satelit și pentru toți ceilalți sateliți din sistem.


Surse de erori pentru semnalul GPS:

Factorii care pot degrada semnalul GPS și astfel pot afecta precizia sunt:


-întârzierile la trecerea prin ionosferă și troposferă

-reflexia semnalului - intervine atunci când semnalul GPS este reflectat de clădiri înalte sau suprafețe dure înainte de a ajunge la receptor

-erori datorate ceasului receptorului - pot apare erori minime datorate decalajului de timp deoarece ceasul incorporat al receptorului nu este atât de precis ca ceasurile atomice de la bordul sateliților GPS.

-erori orbitale - numite și erori efemeride, sunt datorate inadvertențelor dintre pozițiile raportate ale sateliților.

-numărul sateliților vizibili - precizia receptorului este cu atât mai mare, cu cât numărul de sateliți recepționați este mai mare

geometria sateliților - reprezintă poziția relativă a sateliților la un moment dat; geometria ideală este atinsă atunci când sateliții se găsesc sub unghi cât mai mare unul față de celălalt, iar geometria nesatisfăcătoare apare atunci când sateliții se găsesc în linie sau sunt grupați.


Specificatii:
* Frecventa: 1575.42MHz
* Castig semnal: 25-30 dB
* Zgomot: <=2dB
* Atenuare: 7dB±20MHz
* Frecventa transmisie: 1575.42MHz
* Castig transmisie: 11-14dB
* Inhibarea emisiilor: 10 dB+/-20MHz
* Antena/repetor alimentare: DC 3-5V
* Temperatura de functionare: (-45C)-(+85C)
* Temperatura de depozitare: (-50)-(+90C)
* Dimensiuni antena emisie: 47*39*14(mm), lungime cablu 5 metri
* Dimensiune antena receptie: 50*39*15(mm), lungime cablu 1.5 metri

* Suprafata acoperita: aprox. 2 metri patrati


Inclus in pachet:

-2 antene GPS,receptie si emisie

-instructiuni folosire

-2 benzi adezive

amplificator (Screen_Shot_2018-05-22_at_20.10.46.png, 122 Kb) [Descarcare]

Am ramas uimit de puterea cu care amplifica semnalu la gps,inainte cand nu foloseam amplificatoru la iesirile din tunel sau cand eram prin munti se mai intampla ca gpsul sa piarda semnal si sa reconfigureze traseu cand iti era lumea mai draga !.Aproape ca sa dublat nr de satelti la care se conecteaza gpsul.
Scrie un comentariu
Livrarea produselor
  • Comenzile plasate pana in ora 16.00,ajung a doua zi lucratoare.
  • In Romania prin Fan Courier - 15 lei (livrare in 24h)
  • Prin Fan Courier in localitati mici,sate indepartate de orase-35 lei (1-2 zile lucratoare)
Metode de plata
  • Ramburs-se plateste la curier in momentul livrarii produselor
  • Online cu cardul,se poate plati si in rate fixe fara dobanda !
  • Plata prin ordin de plata
Beneficii

24 luni GarantieOferim garantie 24 luni,este nevoie sa pastrati factura sau certificatul de garantie.

Notificare prin SMSVei primi un SMS de confirmare la comenzile lansate online.

Retur sau schimbare produs cu altul nou Pentru retur,produsul nu trebuie sa prezinte urme de folosire si sa fie insotit de acesorii si ambalajele originale.

Plata in rate fara dobanda Puteti plati prin metoda preferata: ramburs la curier,transfer bancar prin ordin de plata sau online cu cardul atunci cand comandati pe site.

Cel mai bun pret !Cel mai bun raport,calitate/pret !