Despre noi

NaviTruck este o marca romaneasca dedicata comercializarii sistemelor de navigatie GPS si a accesoriilor acestora, care isi propune sa transforme experienta sofatului intr-o modalitate moderna si rapida de parcurgere a traseului dorit, eficientizand timpul parcurs in trafic.„Destinatii precise, oriunde in Europa!” a fost ideea care ne-a inspirat si care a dat viata aparatelor GPS NaviTruck, cu ajutorul carora va oferim trasee parcurse in siguranta, in mod rapid si confortabil.

Pentru ca intelegem importanta parcurgerii unui itinerariu care sa permita identificarea destinatiei in cel mai scurt timp, am creat sisteme de navigatie moderne, adaptate cerintelor conducatorilor auto in special soferilor profesionisti de camioane, ce ofera utilizatorilor un control constant asupra traseului urmat datorita ghidarii vocale permanente.

Cu ajutorul NaviTruck localizarea adreselor devine mult mai usor de realizat datorita campului de cautare, algoritmul de identificare fiind unul intuitiv, ce indica toate variantele existente, indiferent daca sunt sau nu greseli de redactare.

Astfel ca, „Destinatii precise, oriunde in Europa!” va fi obiectivul soferilor profesionisti ce vor utiliza aparatele GPS NaviTruck, prin intermediul carora vor cunoaste profesionalismul si placerea de a conduce cu ajutorul unor sisteme de navigatie moderne si eficiente, aliniate ultimelor tendinte in domeniu.


CONTACT: Tel:0774535492 email:navitruck.ro@gmail.com

Program comenzi telefonice: L-V: orele 09.00-18.30 Sambata: orele 10-15.00

Comenzi online:non-stop

Livrarea produselor
  • Comenzile plasate pana in ora 16.00,ajung a doua zi lucratoare.
  • In Romania prin Fan Courier - 15 lei (livrare in 24h)
  • Prin Fan Courier in localitati mici,sate indepartate de orase-35 lei (1-2 zile lucratoare)
Metode de plata
  • Ramburs-se plateste la curier in momentul livrarii produselor
  • Online cu cardul,se poate plati si in rate fixe fara dobanda !
  • Plata prin ordin de plata
Beneficii

24 luni GarantieOferim garantie 24 luni,este nevoie sa pastrati factura sau certificatul de garantie.

Notificare prin SMSVei primi un SMS de confirmare la comenzile lansate online.

Retur sau schimbare produs cu altul nou Pentru retur,produsul nu trebuie sa prezinte urme de folosire si sa fie insotit de acesorii si ambalajele originale.

Plata in rate fara dobanda Puteti plati prin metoda preferata: ramburs la curier,transfer bancar prin ordin de plata sau online cu cardul atunci cand comandati pe site.

Cel mai bun pret !Cel mai bun raport,calitate/pret !