GPS Tracker auto moto TKSTAR TK915 baterie 10000mAh , standby pana la 120 zile, prindere magnetica, urmarire si localizare auto, moto, camioane , dube , TIR - Gratuit, Fara Abonament

Pret vechi: 550  Lei
349  Lei
Reducere : 201  Lei (37%)
Puncte premiu: 50 puncte

Stoc limitat

+

Descriere produsBONUS: CABLU CONECTARE PERMANENTA LA BATERIE.Acest model de tracker GPS este modelul cu autonomia bateriei cea mai mare de pe piata,10000  mAh.

GPS-ul TKSTAR TK915 Tracker Auto este un dispozitiv de mici dimensiuni, foarte usor de ascuns si de instalat, datorita kitului din pachet cat si a instructiunilor din manual.


Pe platforma web se pot urmari si 30 de dispozitive GPS in acelasi timp.

Puteti monitoriza in timp real autovehiculul dumneavoastra, puteti asculta in preajma dispozitivului datorita microfonului incorporat in dispozitiv.

GPS Tracker performant pentru masini,ambarcatiuni, bagaje, persoane dedicat monitorizarii live prin aplicatia pentru smartphone si locarizarii precise in orice moment. Cu ajutorul unei cartele sim gsm introdusa in gps tracker, veti sti tot timpul locatia vehicolului sau a persoanei vizate.

Principalul avantaj al acestui tracker este perioada de functionare. Acesta are un acumulator de 10000 mAh ce ii permite sa ramana activ pentru 120 de zile. Astfel este foarte potrivit pentru a monitoriza masini sau persoane fara a mai fi nevoie sa intrati in contact cu gps-ul plasat pentru a-l reincarca. Poate fi conectat la bateria autovehiculului astfel incat puteti avea autonomie nelimitata. Are si baterie proprie.

Se poate conecta la platforma gratuita si veti vedea in timp real parcursul masinii sau motocicletei si traseul efectuat in ziua respectiva.

Magnetul puternic, dar si acumulatorul, care asigura pana la 60 de zile in stand-by il fac util ptr dedectivi particulari sau patronii ce vor sa stie parcursul masinii sau atunci cand inchiriati sau aduceti o masina pe platforma din strainatate.

Este nevoie doar de o cartela telefonica valida, care se introduce in aparat. Pentru a afla locatia, este de ajuns sa trimiteti un sms cartelei sim aferente dispozitivului, acesta va trimite un mesaj ce va contine coordonatele si un link cu care veti putea vedea locatia exacta cu o precizie de 5 m.

Functii principale

1. SMS de urmarire
2. Alarma de miscare si la parasirea perimetrului stabilit
3. Retine istoria traseului.
4. Monitorizare si comunicare (poti apela numarul de telefon din dispozitivul GPS ascultand tot ce se petrece in jurul dispozitivului GPS)
5. SOS alarma
6. Alarma depasire viteza
7. Alarma la soc
8. Alarma baterie descarcata
9. Mod Sleep
10. Pozitionare reala LBS

11. Platforma Web de urmarire on-line.


Specificatii tehnice:

 10000mAH TK915
- Dimensiuni: 112mm x 78mm x 28mm
- Greutate: 301g
- Retea: GSM / GPRS
- Banda: 850/900/1800 / 1900Mhz
- Sensibilitate GPS: -159dBm
- Precizie GPS: 5m
- Baterie: Baterie Li-ion 3.7V 10.000mAh incarcabila
- Stand-by: pana la 120 de de zile
- Temperatura de depozitare: -40 C pana la + 85 C
- Temperatura de functionare: -20 C pana la + 55 C
- Umidit: 5% - 95% fara condensare

Opinii clienti

Isi face treaba,l-am folosit in Bulgaria,la Bansko,probabil cel mai bun antifurt ! Exact langa hodelul unde eram noi cazati a fost furat o masina,cu un astfel de tracker ar fi putut sa vada imediat locatia masinii !
Scrie un comentariu